Stimulering cybersecurity-innovatie in mkb

Dit artikel delen:

Voor de verdere ontwikkeling van innovaties op het gebied van cybersecurity in het midden- en kleinbedrijf komt bijna een miljoen euro beschikbaar. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) en de Europese Commissie zijn verantwoordelijk voor de financiering. Nederlandse mkb-ondernemers en onderzoekers kunnen hiermee cybersecurity-projecten verder ontwikkelen.

Het geld is bedoeld voor projecten die bijdragen aan de volgende thema’s: automatisering van bestaande beveiligingsoplossingen, behoud en scholing van personeel, veilig en privacyvriendelijk delen van data en nieuwe kleinschalige cybersecurity-oplossingen ontwikkelen of opschalen.

Hiervoor is de zogenoemde Cybersecurity Innovation Fund-regeling (CIF-NL) in het leven geroepen. Aanvragen is mogelijk tussen 2 oktober en 2 november via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Nexis, het Nederlandse loket voor cybersecurity-innovatie dat EZK heeft opgericht, doet samen met de RVO de coördinatie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-09-25T10:26:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.