IE-gebruikers krijgen mogelijkheid tot feedback

Dit artikel delen:

Microsoft heeft een Internet Explorer Feedback Web site gelanceerd waar gebruikers fouten en opmerkingen over de browser kwijt kunnen. De softwaregigant volgt daarmee het voorbeeld van onder andere Mozilla.

De website is er voor opmerkingen over IE 7 en de releases die nog zullen volgen. Een gebruiker moet wel een Microsoft Passport hebben om zich op de Microsoft Connect-website te kunnen aanmelden. In de toekomst wil Microsoft de gemelde bugs ook zichtbaar maken voor gebruikers die niet ingelogd zijn.

"Na heel wat discussie binnen het team, hebben we besloten dat de gebruikers gelijk hebben en dat ze op een publieke manier feedback of suggesties moeten kunnen geven", aldus de IE-ontwikkelaars in een blog.

Inmiddels is er voor het gevonden lek in Internet Explorer een tweede niet-officiële patch uitgebracht. Maandag bracht eEye Digital Security al een patch uit. Nu heeft ook Determina een patch uitgegeven. Experts waarschuwen echter voorzichtig te zijn met deze patches.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-03-29T10:59:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.