Microsoft laat negen gaten nog even open

Dit artikel delen:

Microsoft brengt morgen, op de reguliere Patch Tuesday van het bedrijf, geen kritieke lapmiddelen uit. De ontwikkelde lapmiddelen (patches) voor negen gaten zijn niet goed genoeg.

Dit is de eerste keer sinds september 2005 dat Microsoft geen patches uitbrengt voor kritieke gaten in zijn software. Het bedrijf laat weten dat het niet tevreden is over de kwaliteit van de patches voor die negen gaten. Het stelt de uitrol van die lapmiddelen dus uit naar komende maand, hoewel het de patches ook eerder kan uitbrengen. Dit wordt echter niet verwacht.

Patch Tuesdag is elke tweede dinsdag van de maand. Microsoft heeft die cyclus geruime tijd terug ingevoerd om beheerders regelmaat te geven. Het testen en installeren van patches kost nu eenmaal tijd en sommige patches zijn belangrijker dan andere. Dit vanwege de ernst van het gat dat ermee wordt gedicht en het wel of niet bestaan van malware die misbruik maakt van een gat.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-03-12T11:42:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.