Visual Studio 2008 verschijnt op MSDN

Dit artikel delen:

Het lange wachten is eindelijk voorbij. Versie 2008 van Microsofts ontwikkelpakket is verschenen. Software-ontwikkelaars kunnen de de SDK (software development kit) downloaden van ontwikkelaarsnetwerk MSDN.

Microsofts ontwikkelpakket Visual Studio 2008 is nu te downloaden vanaf ontwikkelaarsnetwerk MSDN (Microsoft Developer Network). Dit is voor MSDN-leden, dus programmeurs die een abonnement hebben op deze dienst van Microsoft. De gratis Express-edities zijn te downloaden op de website van Microsoft. Tegelijk verschijnt versie 3.5 van het .Net Framework.

In Visual Studio 2008 zitten meer dan 250 nieuwe functies. Volgens Microsoft is het ontwikkelpakket geschikt voor softwareontwikkelaars van alle niveaus; van hobbyisten tot enterprise-ontwikkelteams. Zij hebben met de nieuwe versie een consistente, stabiele en veilige oplossing voor het ontwikkelen van applicaties voor alle belangrijke platformen. Opvallend genoeg noemt Microsoft daarbij niet alleen de eigen producten Windows Vista, Windows Server 2008 en Office 2007, maar ook het internet.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-11-20T10:57:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.