Aladdin Knowledge Systems neemt Eutronsec over

Dit artikel delen:

Aladdin Knowledge Systems, wereldwijd leverancier van oplossingen voor internet- en softwarebeveiliging, heeft een definitieve overnameovereenkomst getekend met Eutronsec, dat oplossingen levert voor softwarebescherming en authenticatie. Aladdin betaalt circa tien miljoen euro.

De leverancier van beveiligingssoftware Alladin Knowledge Systems neemt het Italiaanse Eutronsec over. "De overname van Eutronsec is gericht op de verdere expansie van het marktaandeel en de aanwezigheid in de Europese regio van Aladdin en op het versterken van onze wereldwijde positie als leider op het gebied van softwarebescherming en -authenticatie", zegt Yanki Margalit, chief executive officer bij Aladdin Knowledge Systems.

Eutronsec is een belangrijke speler in de Italiaanse softwarebeveiligings- en authenticatiemarkt. De omzet in voor Aladdin relevante activiteiten kwam uit op bijna vijf miljoen euro. De afronding van de transactie (de overnamesom bedraagt ongeveer tien miljoen euro) is afhankelijk van verschillende voorwaarden en zal naar verwachting eind september 2008 plaatsvinden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-06-26T12:15:00.000Z Niels Lipmann
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.