Qi ict is beste dienstverlener in security

Dit artikel delen:

Qi ict is door lezers van Computable uitgeroepen tot de beste ict-dienstverlener voor wat betreft security. De lezers gaven het bedrijf een 7,6. Op plaats twee, drie, vier en vijf staan HP, Imtech, Capgemini en IBM, allen met een gemiddelde van 7,1.

Qi ict is de populairste Nederlandse dienstverlener op het gebied van security. Dat blijkt uit Computables jaarlijkse onderzoek naar het imago van ict-dienstverleners. Aan het onderzoek deden ruim tweeduizend Nederlandse ict-professionals en -managers mee. HP , Imtech , Capgemini en IBM volgen op afstand met een 7,1.

Lezers van Computable gaven ict-dienstverleners een cijfer voor aspecten als kennis, prijs, kwaliteit, betrouwbaarheid, planning, budgetbewaking en communicatie.

Logica scoort slecht op budgetbeheer

Qi ict scoort binnen het deelgebied securtiy het hoogste rapportcijfer op het punt ‘nakomen van de tijdsplanning': de dienstverlener ontvangt voor dit aspect een 7,8.

Een opvallende uitkomst van het onderzoek is de elfde plaats voor Logica, met een gemiddelde score van 6,0. Vooral het cijfer 5,9 voor ‘binnen het overeengekomen budget blijven' drukt het gemiddelde van deze dienstverlener.

Het imago-onderzoek werd uitgevoerd door TNS Nipo onder 2146 lezers van Computable. Zij werden ondervraagd over het imago van de vijftig grootste ict-dienstverleners van Nederland. De selectie werd gemaakt door financiële experts van adviesbureau Mazars Berenschot.

De rapportcijfers

Klik op de tabel hiernaast voor het overzicht van de scores van de dienstverleners met expertise van besturingssystemen op de deelgebieden kennis, prijs, kwaliteit, betrouwbaarheid, planning, kosten en communicatie.

Top 5 dienstverleners

1. Qi ict 7,4
2. HP 7,1
3. Imtech 7,1
4. Capgemini 7,1
5. IBM 7,1

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-06-30T10:55:00.000Z Jolein de Rooij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.