CA koopt leverancier van data loss prevention

Dit artikel delen:

Softwareleverancier CA neemt een leverancier van data loss prevention over. De onderneming koopt het Amerikaanse bedrijf Orchestria Corporation. De producten van dit bedrijf worden toegevoegd aan het identity en access management portfolio van CA.

Softwaremaker CA koopt het Amerikaanse Orchestria Corporation. Dit bedrijf is leverancier van technologie op het gebied van data loss prevention (dlp). Het is de derde aankoop van CA binnen drie maanden op het gebied van beveiliging. De financiële details van de overeenkomst zijn niet bekendgemaakt.

Het portfolio van Orchestria Corporation wordt toegevoegd aan het identity and access management portfolio van de Amerikaanse softwaremaker. Dave Hansen, corporate vice president van het security portfolio, zegt dat de leverancier de producten tot één oplossing wil samenvoegen. "We zetten ons plan voor om klanten een totale oplossing te bieden op het gebied van identity en access management en ze zo te helpen op het vlak van beveiliging, compliance en privacy."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-01-07T11:29:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.