Keyware levert irisherkenning van LG Electronics

Dit artikel delen:

Het Belgische it-bedrijf Keyware heeft een partnership gesloten met de Iris Technology Division van LG Electronics. Keyware gaat LG's technologie voor irisherkenning verdelen in Europa.

Keyware Technologies, leverancier van oplossingen en diensten rond de identificering van personen (bijvoorbeeld voor de controle van de toegang tot gebouwen), zorgt voor integratie, marketing, distributie, verkoop, licenties en diensten van LG's irisherkenning-technologie in Europa.
 
Het identificeren van personen op basis van hun irissen wordt beschouwd als de meest nauwkeurige biometrische technologie die momenteel voorhanden is. De dure apparaten zijn dan ook bestemd voor gebouwen die een maximale beveiliging vereisen of voor omgevingen die steriel moeten blijven, zoals operatiezalen, en waar dus geen badges of vingerafdrukken kunnen worden gebruikt.
 
Direct bij de aankondiging werd bekendgemaakt dat een eerste ordervoor LG-apparatuur bij Keyware al is geplaatst. De bekende Zwitsersze uurwerkenfabrikant Rolex kocht acht camera's voor irisherkenning, die elk 10.000 à 15.000 euro kosten.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Geachte mevrouw, heer,

Op het moment volg ik een opleiding Medewerker Beheer ICT. Ik zit nu in mijn laatste jaar het derde semester. De opleiding duurt 2 jaar(4 semesters).

Op het moment ben ik bezig met mijn examen voor het vak Werkveld Grafisch. We moeten een presentatie houden over bedrijven in branche van de ICT.

Zelf heb ik gekozen voor Keyware en Iris Technology Division van LG Electronics.
De onderwerpen gaan over iriscopie en stemherkenning.

Zou u mij hierover meer informatie over kunnen sturen?


Met vriendelijke groeten,

Antonio

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-05-19T14:55:00.000Z Redactie Computable/Data News
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.