Innosys ziet brood in applicatiediensten

Dit artikel delen:

Innosys ICT heeft een nieuwe divisie opgericht: Innosys Infra. Dit onderdeel richt zich op 'secure application and data delivery' en het beheer van ip-adressen. De oplossingen beslaan het hele pad dat een applicatie aflegt: rekencentrum, netwerkverbinding en eindgebruiker. Volgens director solutions Sebastiaan Kors is dit een gat in de markt. ‘Onze orderportefeuille zit tot aan augustus nu al redelijk vol’, zegt hij. De markt is het midden- en grootbedrijf.

Sinds 1994 is de Innosys ICT Groep actief op de Nederlandse markt met de focus op netwerken, beveiliging en opslag. Het bedrijf verleent zijn diensten (SaaS en managed services) vooral aan het midden- en kleinbedrijf. Het is een van de kleinere spelers op de markt. Met het nieuwe bedrijfsonderdeel waar zes mensen komen te werken breidt Innosys met 20 procent uit.

Volgens Kors zitten organisaties niet meer te wachten op een router, switch of firewall. ‘Ze willen gewoon de garantie dat applicaties veilig en efficiënt bereikbaar zijn voor hun medewerkers. Die oplossing gaan wij bieden. Uiteindelijk lever je dan misschien wel dezelfde producten, maar gaan we nu uit van de samenhang met de applicatie.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ik dacht dat dit een nieuwssite was, maar dit is puur reclame...

Lijkt mij juist wel nieuws in deze tijd..
Ben benieuwd hoe Innosys Infra dat dan precies ziet. Wij ( een grote bank) worstelen al een hele tijd met een snelle en veilige ontsluiting voor thuiswerkers

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-05-12T14:06:00.000Z Teus Molenaar
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.