Unit 4 Agresso laat oog vallen op Risc Group

Dit artikel delen:

Unit 4 Agresso verwacht overeenstemming te bereiken met Risc Group over de acquisitie van alle aandelen van laatstgenoemde.

Risc Technology is een value added distributeur van securitysoftware en is actief in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Italië. De activiteiten zijn complementair aan de huidige distributieactiviteiten van Unit 4 Agresso, die onder de naam Noxs op de markt gebracht worden. Zo kan Unit 4 Agresso de strategie om it-securitykennis te verkopen verder uitvoeren en de positie als pan-Europees marktleider in deze groeimarkt verder versterken.

Door deze acquisitie neemt de omzet uit securityactiviteiten van Unit 4 Agresso met 60 miljoen euro toe tot een totaal van circa 150 miljoen euro. Door de samenvoeging van de distributieactiviteiten worden acht landen bediend: Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. In deze landen is meer dan 80 procent van de West–Europese securitymarkt vertegenwoordigd. Met de aanwezigheid in markten waar Risc nu actief is, wordt voor Unit 4 Agresso een extra kanaal opengesteld ( 2-tier ) waar een uitgebreid dienstenpakket kan worden aangeboden dat gezamenlijk verder ontwikkeld zal worden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-06-22T11:34:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.