Beveiligingspakketten aangepast voor XP SP2

Dit artikel delen:

Een aantal leveranciers van beveiligingssoftware zegt dat hun producten goed overweg kan met Windows XP waarop ook SP2 is geïnstalleerd.

“De behoefte aan uitgebreide internetbeveiliging is een kwestie die voor alle computergebruikers belangrijk zou moeten zijn”, zegt Stephen Cullen, senior vice president, Security products and Solutions bij Symantec. Om ervoor te zorgen dat Microsoft’s Windows Security Center in SP2 de status van de Symantec-producten kan detecteren, stelt de beveiligingsexpert een productupdate beschikbaar.

Ook de beveiligingsoplossingen van McAfee zijn aangepast om een goede samenwerking met Windows XP SP2 mogelijk te maken. De klant krijgt hiermee de beschikking over vernieuwde support en functies die de beveiliging van de pc verder verbeteren en die de online-identiteit beter afschermen.

 

Norman/Shark heeft als derde aangekondigd dat Norman Virus Control met Advanced Security Technologies ondersteuning biedt voor Windows XP met SP2. Eén van de voorzieningen in Windows XP SP2 is een nieuwe beheerconsole: Windows Beveiligingscentrum. Daarmee kunnen gebruikers automatisch de status controleren van Norman Virus Control, de installatie en de automatische updatefunctie en kunnen ze nagaan of het programma actief is. Wanneer een probleem wordt aangetroffen, krijgt de gebruiker een melding van het Windows Beveiligingscentrum met daarin de aanbevolen te nemen stappen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-08-13T09:50:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.