KMC Group maakt doorstart na faillissement

Dit artikel delen:

De lucht is opgeklaard voor de Rotterdamse KMC Group. Het automatiseringsbedrijf maakt kort na het faillissement een doorstart.

'In goed overleg met leveranciers, grote klanten en de curator en met een zo'n gering mogelijk verlies aan arbeidsplaatsen is dit gelukt', aldus directeur Paul Clausen. Hij is verheugd dat de kennis van het in 1973 opgerichte bedrijf behouden blijft.

Clausen: 'Met de klemtoon op ict en beveiligingsoplossingen blijft KMC Group bestaan uit KMC Systems, KMC Security (camera beveiligingsoplossingen) en KMC Office." KMC Group blijft gevestigd in het pand aan de Sydneystraat in Rotterdam.

'Dankzij de loyaliteit van onze klanten en leveranciers en de medewerking van velen is de nieuwe KMC Group gezond van start gegaan en worden alle lopende zaken zoals afgesproken afgewikkeld', zegt Clausen.

Handelsnamen

Officieel geschiedt de doorstart onder de naam KMC Trading met als handelsnamen KMC Group, KMC Office, KMC Systems en KMC Security.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Dit bericht schiet me echt in het verkeerde keelgat!
Hoezo "met een zo gering mogelijk verlies aan arbeidsplaatsen".
Op vrijdag 25 juni 2010 werd aan de ongeveer 30 medewerkers medegedeeld dat er 10 tot 12 mensen ontslagen zouden worden, dit was een mededeling die voor de mensen als een donderslag bij heldere hemel kwam. De maandag erna wordt er gezegd dat met name KMC Office verliesgevend is en er dus nog meer mensen hun baan zullen verliezen en op dinsdag wordt het faillissement uitgesproken! Van de 30 medewerkers zijn er 6 bij de doorstart betrokken, dus het verlies is beslist niet gering te noemen.

Als ex klant ( inmiddels met de VUT) ben ik bijzonder geschrokken over dit faillisement. Maar gelukkig is er een doorstart.Dit bedrijf MAG NIET weg. Een enorme service en medenkend met elke klant staat voorop. Het personeel kwam bij mij als zeer tevreden en positief over. Als je dat nu niet meer bent ben je uyiteraard teleurgesteld en kom je met wat te spontane reacties. Begrijpelijk.
Ik wens KMC opnder leiding van Paul dan ook enorm veel succes toe voor de toekomst.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-07-23T14:32:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.