Consul meest innoverende ict-bedrijf in Nederland

Dit artikel delen:

Consul is door het weekblad Intermediair gekozen tot meest innovatieve ict-bedrijf van Nederland. Bij de beoordeling werd gekeken naar de visie, de wijze waarop activiteiten worden uitgevoerd, de winstpositie en het unieke van het product.

Hoewel volgens Intermediair de zoektocht naar de beste Iict-bedrijven moeilijker wordt, scoorde Consul een 8,2. Al tweemaal eerder bereikte deze onderneming de top-5. Het bedrijf ontwikkelt software die een totaaloplossing op het gebied van it security management biedt. Deze helpt it-managers om hun systemen permanent te bewaken. Dit is noodzakelijk, gezien de grote hoeveelheid vaak vertrouwelijke data die dagelijks over bedrijfsnetwerken wordt verzonden en opgeslagen.

Volgens de jury is Consul er in de afgelopen jaren in geslaagd om zich binnen de beveiligingsmarkt van bedrijfsnetwerken een belangwekkende positie te veroveren met een internationaal klantenbestand. Qua winstgevendheid scoorde Consul een 8,2. De jury waardeerde de visie van het bedrijf met een 8,6 en het unieke van het product werd met een 7,7 beloond. Aangezien een visie en een uniek product nog geen garantie geven voor succes, werd ook de uitvoering aan een kritische blik onderworpen omdat het product uiteindelijk wel aan de man moet worden gebracht. Op dit onderdeel scoorde Consul een 8,4.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-08-24T10:52:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.