Motiv betreedt tweede kantoor in IJsselstein

Dit artikel delen:
Motiv IJsselstein

De entree van de nieuwe locatie van Motiv in IJsselstein.

Een eerste groep medewerkers van ict-dienstverlener Motiv uit IJsselstein betreedt sinds maandag 8 november 2010 een nieuw bedrijfspand. De leverancier van adviesdiensten, projectmanagement en audits opent een tweede bedrijfspand om de groei van het bedrijf op te vangen. Vanuit de nieuwe vestigingen gaan ongeveer veertig applicatieontwikkelaars, consultants en projectmanagers werken. Dat aantal kan in de toekomst uitbreiden. Het pand ligt ongeveer een kilometer van de hoofdvestiging.

Het nieuwe kantoor aan de Lorentzlaan in IJsselstein ligt op een zichtlocatie langs de A2 en biedt ruim zevenhonderd vierkante meter  aan kantoorruimte. De commerciële afdeling en de administratieve ondersteuning blijven gevestigd in het kantoor ‘De Uitspanning' aan de Poortdijk, waar het bedrijf al twaalf jaar gevestigd is.

Vacatures

Motiv ziet in 2010 het personeelsbestand met ongeveer een derde toenemen tot zeventig medewerkers. Het bedrijf verwacht in 2011 verder te groeien. Business development manager Bastiaan Bakker:  'We hebben vacatures openstaan op het gebied van informatiebeveiliging en applicatieontwikkeling.'

Motiv is opgericht in 1998. Het bedrijf levert ict-diensten op het gebied van informatievoorziening en informatiebeveiliging. Op de klantenlijst staan onder andere de Nederlandse Spoorwegen en de politie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Zeer blij met dit nieuws!

In ander nieuws: jaja heeft een andere route gevonden naar zijn werk.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-11-09T11:27:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.