Microsoft beschermt eigen data met Veritas

Dit artikel delen:

Microsoft Corporation heeft het Bèta-programma voor de nieuwste versie van Veritas Backup Exec for Windows Servers succesvol afgerond. Dit onderstreept de leiderspositie van deze backup- en restore-software binnen Windows-omgevingen.


Microsoft is niet alleen een belangrijke partner van Veritas, maar heeft ook zijn eigen databescherming al sinds 1999 op Veritas-software gestandaardiseerd. Nu zet het bedrijf Veritas Backup Exec in voor de bescherming van honderden terabytes aan bedrijfskritische data.

Het Veritas Bèta-programma evalueert of de Backup Exec-software voldoet aan de strenge eisen van bedrijven en gebruikers. Binnen het programma test Microsoft de nieuwe functionaliteit op onderdelen als eenvoudig en centraal beheer en monitoring voor gedistribueerde servers en remote-vestigingen.

 

Deze mogelijkheden zijn van groot belang omdat Microsoft geconfronteerd wordt met explosieve groei van de hoeveelheid data, mede doordat het bedrijf zelf gebruik maakt van de grootste hoeveelheid Windows-toepassingen. Met de Backup Exec-software beschermt Microsoft zijn interne IT-omgeving, Exchange Server 2003, Microsoft SQL Server 2000 en Microsoft Office SharePoint Server 2003.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-09-15T10:41:00.000Z Redactie Computable