Symantec lanceert Norton System Works 2005

Dit artikel delen:

Symantec, leverancier van beveiligingssoftware, brengt een nieuwe versie uit van Norton System Works. Het pakket omvat een volledige versie van Norton Anti Virus 2005 en Check It Diagnostics, een technologie van Smith Micro Software voor de evaluatie van pc-hardware.

Norton SystemWorks 2005 is tevens voorzien van een aantal verbeterde versies van producten om pc-roblemen te voorkomen en op te lossen, zoals Norton Utilities, Norton Cleanup en System Optimizer. Ook biedt het nieuwe pakket Norton Go Back 4.0, waarmee gebruikers ernstige computerproblemen (zoals systeemcrashes, virusschade en mislukte software-installaties) kunnen oplossen door hun pc terug te zetten naar een tijdstip waarop het systeem nog goed functioneerde en de gegevens nog intact waren. Norton Go Back kent als extra element Safe Try Mode, waarmee de computergebruiker nieuwe softwareprogramma's eerst kan uittesten voor hij beslist om ze definitief te installeren.
 
Symantec introduceert verder Norton System Works 2005 Premier, dat bovenop de componenten van Norton System Works 2005, aanvullende back-uptechnologie bevat.
 
Go Back 4.0 is nu al afzonderlijk beschikbaar in de Benelux. De adviesprijs ligt net onder de 60. Norton SystemWorks 2005 en -Premier zijn eind september beschikbaar, tegen een adviesprijs van respectievelijk 89,95 en 119,95

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Mijn naam is J.L. Holtrigter woonachtig in Enschede, ik wil even reageren op dit medium Norton system works, ik heb het in mijn computer zitten, het werkt prefect.
Het nieuwe had ik een vraag over, zit daar ook NSW op, dat was mijn vraag.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-09-17T13:32:00.000Z Redactie Computable/Data News
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.