Computable geeft tien kaarten voor CeBIT weg

Dit artikel delen:

Computable geeft in samenwerking met beveiligingssoftwareleverancier Trend Micro tien dagkaarten weg voor CeBIT, de grootste ict-beurs van Europa in Hannover. De tien kaarten worden verloot onder nieuwe en bestaande abonnees van de Computable-nieuwsbrief. Aanmelden kan tot en met donderdag 24 februari 2011.

CeBIT wordt gehouden van 1 tot en met 5 maart 2011 in het Duitse Hannover. Het belangrijkste thema dit jaar is, hoe kan het ook anders, cloud computing. De tentoonstellingshallen zijn niet meer ingedeeld op basis van ict-deelgebieden, maar op basis van bezoekersdoelgroepen. Er is gekozen voor vier 'platformen': Pro, Gov, Lab en Life. De beursorganisatie hoopt exposanten op deze manier in staat te stellen hun klanten gerichter aan te spreken.

Gratis toegangskaart

Het allergrootste deel van de hallen is gewijd aan de 'Pro'- bezoekers. Het aanbod in deze hallen zal volgens de organisatie het hele spectrum van de professionele informatietechologie omvatten, van basistechnologieën en infrastructuuroplossingen tot zakelijke applicaties, webtoepassingen en beveiliging.

Computable doet verslag van Europees grootste ict-beurs CeBIT. Samen met securityleverancier Trend Micro geven wij tien dagkaarten ter waarde van 39 euro weg. Zij verschaffen gratis toegang tot het beursterrein in Hannover. Reis- en eventuele verblijfskosten zijn niet bij de actie inbegrepen.

Ict'ers die voor de gratis toegangskaarten in aanmerking willen komen, moeten zich als nieuwe nieuwsbriefabonnee registreren. Dit kan via www.computable.nl/CeBIT. Lezers die de nieuwsbrief al ontvangen, kunnen een e-mail sturen aan lezers@computable.nl, o.v.v. hun naam en woonplaats.

Aanmelden kan tot en met donderdag 24 februari 2011. Vrijdag 25 februari 2011 worden de winnaars bekendgemaakt en ontvangen zij per e-mail de toegangskaarten.

Maak kans op één van de tien gratis dagkaarten voor CeBIT en meld je aan voor de Computable-nieuwsbrief.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Zou graag in aanmerking komen voor gratis toegangskaarten van de Cebit 2011 in Hannover.

ik zou ook wel kaarten willen. Maar in het artikel staat hoe dat moet en het reageren op het artikel is dus NIET de manier...

Heren,
niet gratis maar...
Op marktplaats, 10 euro voor een cebit kaart.
Heb er ook een gekocht en ga er volgende week een dagje heen.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-02-18T09:42:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.