SP2-hulpmiddelen binnenkort beschikbaar

Dit artikel delen:

Microsoft komt binnenkort met hulpmiddelen om de installatie van Service Pack 2 (SP2) voor Windows XP te automatiseren. Dit omvat versie 4.0 van de Windows Application Compatibility Toolkit die de compatibiliteit met oudere applicaties moet verzekeren.

SP2 is bijna drie maanden geleden verschenen en wordt sinds half augustus aangeboden via het automatische Windows Update-mechanisme. Het pakket lapmiddelen en beveiligingsverbeteringen vond na lancering niet meteen gretig aftrek in het bedrijfsleven, mede vanwege verwachte compatibiliteitsproblemen.
De afwachtende houding van ondernemingen noopte Microsoft tot het uitbrengen van een SP2-blokkeerder die de automatische installatie van SP2 tot maximaal acht maanden blokkeert. Dat geeft Microsoft de tijd om de hulpmiddelen af te krijgen, en het bedrijfsleven de tijd om die te beproeven en in te zetten.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ik had op internet al wat problemen gezien die anderen kregen na het installeren van SP2 en heb het daarom nog niet gedaan, nu denk ik dat dit goed is geweest omdat Microsoft nu toch zelf met een uistelling komt.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-11-10T11:21:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.