Hoofdkantoor Elephant Security gaat naar VS

Dit artikel delen:

Dienstverlener Elephant Security, het voormalige securitysoftwarebedrijf Bhold, verplaatst zijn hoofdkantoor van Utrecht naar de Amerikaanse stad Seattle. Reden hiervoor is dat het nieuwe dienstenbedrijf vlakbij het hoofdkantoor van Microsoft gehuisvest wil zijn. De vestiging in Utrecht blijft gewoon bestaan; dit wordt de eerste Europese vestiging in een nog op te zetten wereldwijd dienstennetwerk.

Elephant Security is na de verkoop van zijn technologieën druk bezig om diensten te ontwikkelen op de nieuwe Microsoft-producten die gaan komen met de Bhold-technologie. Dat pakt het bedrijf groot en op wereldwijde schaal aan. In 2012 wil het al duizenden abonnees binnenhalen, in 2015 moeten dit er honderdduizenden zijn. ‘Dat red je niet als je het nieuwe bedrijf vanuit Nederland opzet', zegt oprichter en eigenaar Paul Heiden. ‘Daarom doen wij dit direct groot vanuit de Verenigde Staten, met ondersteuning van Microsoft. Ons hoofdkantoor wordt daarom ook van Utrecht naar Seattle verplaatst.'

Interview

Paul Heiden blikt in een interview met Computable terug op het verleden van Bhold en een nieuwe toekomst met Elephant Security. Lees daarom ook ‘Bhold: KPMG was onze sleutel tot succes'.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-10-12T08:20:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.