Juniper helpt Samsung met beheer en security

Dit artikel delen:

Netwerkleverancier Juniper en ict-gigant Samsung breiden hun samenwerking verder uit. De twee bedrijven ontwikkelen gezamenlijk complete beveiligings- en beheeroplossingen voor zakelijke gebruikers van mobiele Samsung-apparatuur.

Als eerste komen oplossingen beschikbaar voor de Galaxy Note, de Galaxy SII en de Galaxy Tab 10.1. Met deze nieuwe producten van Juniper Networks en Samsung zijn organisaties en service providers in staat hun mobiele apparatuur, netwerken en applicaties te beschermen.

Veilige toegang

Juniper Networks werkte al met Samsung samen en had de Junos Pulse en de Junos Pulse Mobile Security Suite al geschikt gemaakt voor mobiele Samsung-apparatuur. Daarbij is het doel om te voorzien in veilige toegang op afstand (via ssl vpn), applicatiebescherming en controle over en beheer van apparatuur.

Eindgebruikers profiteren van vereenvoudigde toegang tot beveiligingsoplossingen, een betere mobiele ervaring en meer productiviteit. Organisaties kunnen bestaande en toekomstige apparatuur beschermen, evenals hun data, netwerken en andere middelen. Service providers zijn daarnaast in staat om snel nieuwe diensten uit te rollen voor Samsung Galaxy-apparatuur.

Ongewenste toegang voorkomen

Junos Pulse voorziet in volledige Layer 3 ssl vpn-functionaliteit. Daarmee is veilige toegang tot applicaties en netwerken te realiseren. Daarnaast biedt de laatste versie van de Junos Pulse Mobile Security Suite de mogelijkheid om kwaadaardige applicaties automatisch te verwijderen van de Samsung Galaxy Note, de Galaxy SII en de Galaxy Tab 10.1. De software kan applicaties ook automatisch herroepen. Zo kan een beheerder ongewenste toegang tot bedrijfsgegevens of het netwerk voorkomen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-11-02T11:38:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.