Jason Donahue vertrekt met stille trom

Pinchev nieuwe baas back-upspecialist Acronis

Dit artikel delen:

Back-upleverancier Acronis heeft Alex Pinchev aangesteld als ceo. Pinchev gaat op 17 januari 2012 aan de slag. Hij neemt de plaats in van Jason Donahue, die sinds 2008 als ceo van het bedrijf werkzaam is geweest. Volgens Acronis heeft Donahue zijn functie neergelegd en het bedrijf verlaten.

Alex Pinchev heeft ruim dertig jaar ervaring in de internationale ict-branche onder andere op het gebied van opslagbeheer, virtualisatie en open source. Pinchev was voorheen werkzaam bij Linux-leverancier Red Hat waar hij de afgelopen negen jaar de functie van executive vice- resident vervulde.

Acronis is een niet-beursgenoteerde onderneming uit de Verenigde Staten. Acronis begon in 2003 met het leveren van technologie voor het maken van disk images. Op dit moment heeft Acronis wereldwijd ruim drie miljoen gebruikers die worden bedient door twintigduizend ict-dienstverleners en resellers.

Het bedrijf hoopt verder te groeien met zijn Acronis Backup & Recovery 11 dat alle virtuele hypervisors ondersteunt, zoals VMware Microsoft, Red Hat, Citrix en Parallels. Tevens ook met Acronis vmProtect 6 for VMware vSphere-servers. Acronis werk verder samen met Kaseya, leverancier van software voor managed services.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-12-05T16:13:00.000Z Witold Kepinski


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.