SecureLink migreert Microsoft-diensten Atradius

Dit artikel delen:

Beveiligings- en netwerkdienstverlener SecureLink heeft voor dienstverlener op het gebied van kredietverzekering en incasso Atradius dertien Microsoft-servers gemigreerd naar een nieuw platform. Het gaat om dns- en dhcp-servers die gebaseerd gaan worden op Infoblox-appliances. Doel is het centrale beheer te vereenvoudigen en het inregelen van een realtime ip-adresadministratie.

Met de migratie wil Atradius minder afhankelijk worden van de dns-/dhcp-diensten van het Microsoft-platform. Met de migratie verhoogt de dienstverlener de beschikbaarheid en beveiliging en kunnen er makkelijker problemen worden opgelost. Daarnaast kunnen verschillende handmatige taken geautomatiseerd worden  en verbeteren de capaciteitsplanning en rapportage door de inzet van ip-adresmanagement. SecureLink-specialisten moesten veel aandacht besteden aan een uitgewerkt test- en migratieplan, omdat Atradius een constante dienstverlening garandeert.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-02-10T12:56:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.