Crypsys benoemt Edgar Beck tot directeur

Dit artikel delen:

Crypsys Data Security, distributeur van ict-beveiligingsoplossingen, heeft Edgar Beck aangesteld als algemeen directeur. Beck was al een half jaar ad interim directeur. Samen met financieel directeur Martin Kersten vormt hij het managementteam van het 22 jaar oude bedrijf uit Gorinchem. Mede-aandeelhouder Marnix van Meer draagt zijn operationele verantwoordelijkheid over om zich volledig te richten op technologische ontwikkelingen binnen het vakgebied en intene en externe advisering.

Crypsys is 22 jaar geleden gestart als distributeur van beveiligingssoftware van Sophos. Inmiddels levert het bedrijf aan zo'n zevenhonderd wederverkopers software op het vlak van datalekkage, mobiele beveiliging, e-mail- en webbeveiliging, encryptie en 'endpoint security'.  Naast Sophos behoren tot de merken die het bedrijf vertegenwoordigt Cryptshare, M86, Alertboot, Astaro, Lumension en Kanguru.

De nieuwe directeur Edgar Beck, die zijn sporen heeft verdiend bij opslagdistributeur SNE (tegenwoordig Altimate), wil de naamsbekendheid van Crypsys vergroten en verder groeien. In een interview met het vakblad CBM constateert hij dat het bedrijf een van de best bewaarde geheimen is op de ict-beveiligingsmarkt. Dat geheim wil hij onthullen en daarvoor sluit hij distributieovereenkomsten met een aantal grote en bekende leveranciers van beveiligingssoftware niet uit. Tot nu toe werkt Crypsys samen met kleinere, gespecialiseerde softwarepartners. Gewaardeerd, maar geen echt grote namen in ict-beveiligingsland, aldus Beck.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-03-15T09:32:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.