Acronis neemt GroupLogic over

Dit artikel delen:
Overname

Beheersoftwareleverancier Acronis heeft GroupLogic overgenomen. Dit is een leverancier van softwareoplossingen voor veilige toegang tot bedrijfsgegevens, gegevensuitwisseling en datasynchronisatie. GroupLogic helpt klanten ervoor te zorgen dat hun dynamische data altijd en overal en op elk platform beschikbaar zijn, vanaf het moment van aanmaak tot de opslag.

Met de overname van GroupLogic wil Acronis inspelen op de groeiende behoefte aan oplossingen die de beschikbaarheid en toegankelijkheid van bedrijfsgegevens waarborgen en bescherming bieden tegen de risico's die gepaard gaan met de groei van zakelijke mobiliteit. Ook wil het met de overname meegaan in de snelheid waarmee gegevens gegenereerd worden, de toenemende gegevensvolumes, de opkomst van tools voor gebruikersgedreven samenwerking en de groeiende opslagkosten.

Naast een veilige uitwisseling en synchronisatie van bedrijfsgegevens door mobiele medewerkers bieden de oplossingen van GroupLogic bedrijven de mogelijkheid van zakelijke samenwerking, zonder nadelige gevolgen voor de informatiebeveiliging of hun strategieën voor opslagoptimalisatie. Daarnaast maken de oplossingen van GroupLogic een integratie van Macintosh-computers binnen zakelijke serveromgevingen mogelijk.

GroupLogic werd in 1988 opgericht in Arlington, Virginia. De werknemers van GroupLogic zullen toetreden tot de organisatie van Acronis. Chris Broderick, de ceo van GroupLogic, wordt lid van het managementteam van Acronis.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-09-13T11:44:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.