Adyton Systems start in Nederland

Dit artikel delen:

Adyton Systems, een Duitse leverancier van de Network Protector-firewall, start officieel zijn activiteiten in Nederland. Marco Weeber is aangesteld als regio sales manager en zet een verkoopkanaal op in de Benelux.

Adyton Systems is een Duits technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van netwerksecurity-oplossingen voor de internationale markt. Adyton Systems heeft een volledig nieuwe ‘next generation firewall' ontwikkeld. Deze Network Protector is een high-performance enterprise firewall die alle beveiligingsfuncties combineert in één systeem dat zorgt voor maximale beveiliging van bedrijfsnetwerken.

De Network Protector beschikt over een volledige unified threat management (utm)-feature set die bestaat uit applicatiebeheer, antivirus en malwarefilter, intrusion prevention en webfilter. De interface zorgt voor lagere installatiekosten, operationele kosten en onderhoudskosten.

Adyton Systems heeft Marco Weeber aangesteld als Regio Sales Manager Benelux. Weeber heeft veel kennis van de IT-security markt en zette eerder met succes een Nederlandse vestiging op voor de Amerikaanse firewall leverancier WatchGuard. Nu gaat hij dat doen voor Adyton Systems.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-10-29T11:25:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.