Norea en Isaca stellen fusie uit

Dit artikel delen:

De beroepsorganisaties voor it-auditors Norea en Isaca hebben hun plan om te fuseren voorlopig uitgesteld. Aanvankelijk wilden de twee organisaties per 1 januari 2013 formeel samengaan. Onder de leden is echter rumoer ontstaan, waarop de beide besturen hebben besloten meer tijd te nemen voor de voorbereiding van de fusie.

Eerder maakten de beroepsorganisaties voor it-auditors Norea en de Nederlandse afdeling van de internationale beroepsorganisatie Isaca bekend met ingang van 2013 samen te gaan. De documenten over de fusie staan al enige tijd online. Tijdens vergaderingen op 11 en 12 oktober 2012 hebben de besturen van de twee organisaties besloten de fusie nog even voor zich uit te schuiven. Op 13 december 2012 komen de leden van beide clubs samen om de fusie te bespreken.

Tijdens de vergadering zullen de besturen van beide organisaties over de fusieplannen rapporteren. Het definitieve besluit over de fusie wordt ergens in de loop van 2013 genomen. ‘Mede op grond van de positieve intenties en de goede sfeer waarin de gesprekken plaatsvinden verwachten de besturen dat het beoogde resultaat op deze - iets  langere- termijn onder handbereik is. Daarom zal  de feitelijke samenwerking met ingang van 2013 al wel zo veel als mogelijk plaatsvinden’, bericht Norea op zijn website.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-11-20T10:33:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.