Parallels biedt MKB cloudsecurity van F-Secure

Dit artikel delen:
Cloud security

F-Secure is een samenwerkingsverband met Parallels aangegaan. Hierdoor krijgen negenduizend internet service providers (isp’s) toegang tot de beveiligingsoplossingen van F-Secure en kunnen zij deze diensten op hun beurt aan meer dan tien miljoen mkb-klanten aanbieden. Protection Service for Business (PSB), de mkb-oplossing van F-Secure, heeft een Gold Certificate van Parallels ontvangen voor Parallels Automation-integratie.

Het mkb, waar F-Secure al via zijn PSB-oplossing ondersteuning biedt via het netwerk van service providers, adopteert steeds vaker clouddiensten om zo de productiviteit en de kostenefficiëntie te verbeteren. Door de samenwerking met Parallels is PSB voor iedere Parallels-partner beschikbaar via PSB Application Packaging Standard (APS).

‘We willen service providers het optimale uit de cloud laten halen’, zegt John Zanni, vice proesident marketing and alliances bij Parallels. ‘Niet alleen qua software, maar ook qua netwerk en expertise. Met APS kan de PSB-oplossing nu makkelijk gebundeld door onze service providers worden aangeboden. Uiteindelijk biedt dit mkb-eindgebruikers de it-oplossingen die voorheen alleen voor grote ondernemingen waren weggelegd.’

Protection Service for Business

Protection Service for Business biedt het mkb bescherming voor pc’s, servers en mobiele apparaten. Het biedt bedrijven het volledige arsenaal van F-Secure’s features en functionaliteiten tegen online dreigingen. Ook Software Updater, een pro-actief patch management-systeem dat voor software-updates zorgt van alle applicaties, is hierbij inbegrepen. PSB omvat daarnaast een management portal waarmee de zakelijke beveiligingsstatus kan worden beheerst en gemonitord.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-05-06T13:06:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.