Kaspersky besteedt producttraining uit aan Floris CM

Dit artikel delen:
ICT-opleiding

Kaspersky Lab Benelux besteedt met ingang van 1 september 2013 zijn producttrainingen uit aan Floris Competence Management (CM). Gecertificeerde trainers van het opleidingsbureau bieden klassikale producttrainingen, ook in de vorm van maatwerk op locatie. Daarnaast is het mogelijk om via een voor Kaspersky Lab ingericht opleidingsportaal diverse e-learningmodules te volgen. Floris Competence Management verzorgt eveneens de certificering van de partners van Kaspersky Lab.

Belangrijkste reden voor de uitbesteding is de toenemende vraag naar en uitbreiding van het aantal producttrainingen van Kaspersky Lab. Remco de Groot, technisch expert van Kaspersky Lab Benelux: 'Door onze trainingen bij Floris Competence Management onder te brengen, kunnen wij ons blijven concentreren op onze kernactiviteit: het beveiligen van computersystemen tegen malware.'

Bij de keuze voor Floris Competence Management speelde mee dat deze opleider ook de nodige kennis van Microsoft en netwerkproducten heeft. Die achtergrond kan voor partners en eindgebruikers die de trainingen volgen nuttig zijn, aldus De Groot van Kaspersky.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-07-09T11:40:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.