B-Able koopt Argent om preventief security-advies

Dit artikel delen:
Overname

B-Able heeft Argent Consulting voor een onbekend bedrag overgenomen. Argent Consulting is vijf jaar als eenmanszaak actief in cybersecurity-advies. Het bedrijf werkt met een groot netwerk aan cyberprofessionals. B-Able richt zich op digitale informatiebeveiliging en wil met de overname van Argent Consulting de marktvraag naar preventief cybersecurity-advies gaan bedienen.

Argent Consulting werd gerund door Don Eijndhoven. Hij gaat over naar B-Able en zijn bedrijf wordt geïntegreerd. Het kantoor van Argent Consulting in Tiel wordt gesloten en de werkzaamheden zullen vanuit het B-Able-kantoor in Veenendaal uitgevoerd gaan worden. De nieuwe organisatie bestaat uit 25 mensen.

‘Door het globale speelveld van cybercriminaliteit, spionage en oorlogsvoering dienen we een meer internationale speler te worden’, zegt B-Able-ceo Yuri Bobbert. ‘Met deze uitbreiding van activiteiten verwacht B-Able enerzijds groei te realiseren en anderzijds een meer proactieve dienstverlening op cybergebied te bewerkstelligen.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Hallo Yuri,
Mooi stap gedaan met deze overname!
Succes met de zaken.

Niet echt een overname, meer een JointVenture

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-09-06T11:58:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.