OpenTrust laat naam Keynectis vallen

Dit artikel delen:
Security

Online beveiliger Keynectis-OpenTrust schrapt Keynectis uit de bedrijfsnaam en gaat verder als OpenTrust. Met de nieuwe naam wil het bedrijf internationaal verdere stappen gaan maken. OpenTrust is een ‘certificate authority’ en beveiligt vooral identiteiten, documenten en transacties. Het bedrijf werkt dan ook veel samen met spelers uit de smartcard- en cybersecurity-sector.

OpenTrust had al vestigingen in Frankrijk en Duitsland. In mei 2012 opende OpenTrust kantoren in de Verenigde Staten en Dubai. Onder de klanten van OpenTrust zitten grote internationale bedrijven, financiële instellingen en overheden. Het personeel bij OpenTrust is gestructureerd naar geografische regio.

Protect & Sign

De beveiligingsstandaarden die OpenTrust hanteert, voldoen aan wereldwijde standaarden, en de Amerikaanse in het bijzonder. Ook voldoet het aan het strikte Europese wettelijke kader. Om de wettelijke geldigheid van de digitale handtekening te garanderen, ontwikkelde OpenTrust de online dienst Protect & Sign. Deze dienst wordt op ruime schaal gebruikt door banken, industriële bedrijven en de dienstensector.

‘Elke dag gebruiken miljoenen mensen technologie zonder het zelfs maar te beseffen’, zegt OpenTrust-ceo Pascal Colin. ‘Of het nu is door het gebruik van hun paspoort, identiteitskaart of bedrijfsbadge of via een online overschrijving bij de bank, OpenTrust beschermt al deze manieren van gebruik.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-09-27T10:08:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.