Techaccess koopt Vasco-specialist Inaccess

Dit artikel delen:
Handen schudden

It-distributeur Techaccess uit Son neemt Inaccess uit Kudelstaart over. Inaccess is een gespecialiseerde distributeur op het gebied van authenticatieoplossingen van de Amerikaanse softwareleverancier Vasco. Het is een startend bedrijf waar een deel van het personeel van het vorig jaar failliet gegane e92plus naar toe is gegaan. Volgens directeur Hans Maatkamp van Inaccess kan hij met de verkoop van het bedrijf aan Techaccess deze medewerkers continuïteit en groei garanderen.

Techaccess is als distributeur actief op de deelmarkten netwerken, draadloos, beveiliging en opslag & servers. Algemeen directeur Berry van Waayenburg stelt dat door de overname van Inaccess Techaccess nu in staat is de activiteiten uit te bouwen op basis van de kennis die het personeel de afgelopen jaren heeft opgedaan bij e92plus. Hij zegt verder te overwegen een kantoor te openen in de Randstad, wanneer de groei zich daadwerkelijk doorzet.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-01-06T11:43:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.