Distributeur Pronovus focust op ICT-beveiliging

Dit artikel delen:
Security

De nieuwe distributeur Pronovus uit Houten is een aanbieder van gespecialiseerde it-beveiligingsoplossingen voor wederverkopers en systemintegrators binnen de Benelux. Het bedrijf biedt binnen de werkgebieden authenticatie, informatiebeveiliging, veilig telewerken, archivering, detectie en clouddiensten zowel niche- als wijdverbreide oplossingen aan. Door zich geheel op it-beveiliging te storten wil Pronovus, een zusterbedrijf van ict-makelaar Protinus IT, zich onderscheiden van de traditionele distributeurs die 'alles' aanbieden.

Pronovus noemt zich een ‘it channel gateway’ voor ict-beveiligingsoplossingen in de Benelux. Het bedrijf biedt hiervoor technologie aan van leveranciers als Vasco, AET Europe, Omnikey, Redsocks, Identity Finder, Fujifilm en Appriver. Met dit gespecialiseerd portfolio zegt het bedrijf Pronovus een gat in de markt te vullen.

'Er zijn maar weinig gespecialiseerde partijen in de it-markt die een compleet portfolio van beveiligingsmerken via resellers aan eindgebruikers aanbieden. Terwijl er duidelijk steeds meer behoefte is aan authenticatie-, identiteits- en detectieoplossingen', aldus algemeen directeur Bob Dielis.

Naast het portfolio wil het bedrijf zich onderscheiden van de traditionele distributeurs door klanten extra diensten aan te bieden, zoals hulp bij aanbestedingen, het zorgen dat productoplossingen gecertificeerd worden en het (mee)bezoeken van eindgebruikers om mee te denken over de juiste oplossingen op het gebied van ict-beveiliging.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-03-18T17:40:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.