Citrix neemt security start-up Virtual over

Dit artikel delen:
Cloudsecurity

Citrix neemt start up Virtual over, een aanbieder van een cloudgebaseerd virtualisatieplatform voor iOS en Android. Het team van Virtual, inclusief ceo en oprichter Chris Wade, gaat diverse innovaties doorvoeren in de Citrix mobile workspace-applicaties en de infrastructuur. Hierdoor wordt het beheer van beveiliging voor applicaties, data, endpoints en netwerken vereenvoudigd.

Door de toevoeging van de Virtual-technologie wordt het gemakkelijker voor zakelijke gebruikers om directe en veilige toegang te krijgen tot applicaties, desktops, data en diensten vanaf alle apparaten en via alle netwerken. Ontwikkelaars van mobiele apps en softwareleveranciers kunnen uitgebreidere en veilige apps ontwikkelen door ze te laten draaien op devices in de cloud, die op dat moment nodig zijn. Hierdoor hoeven er minder testapparaten te worden onderhouden, waardoor de ontwikkelings- en testfasen goedkoper, meer schaalbaar en beheersbaar worden. Hierdoor kunnen er uitgebreidere testen worden gedaan op een breder scala aan devices.

InfoSecurity

Ook geïnteresseerd in cloudsecurity? Kom dan op 29 en 30 oktober 2014 gratis naar de InfoSecurity in de Jaarbeurs in Utrecht. Voor meer informatie en inschrijven ga ja naar http://www.infosecurity.nl.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-09-18T10:52:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.