Stel je securityvraag en win een Dell Venue 11 Pro 7000

‘Organisatie is veilig bij controle medewerkers’

Dit artikel delen:

De saus over alle securitytechnologieën is het beveiligingsbeleid dat organisaties hanteren. De boel kan nog zo goed dichtgetimmerd zijn, medewerkers zijn en blijven, bewust en onbewust, het grootste risicoaspect van een organisatie. Computable en ict-leverancier Dell ontvangen hierover graag vragen van lezers.

Als manager is het echter moeilijk om dit bespreekbaar te maken. Want hoe beperk je iemand die dat niet wilt of hoe laat je medewerkers eerlijk uitkomen voor fouten die grote zakelijke gevolgen (kunnen) hebben? Cruciaal hierin zijn bewustwording en besluitvorming. Dit zal gestimuleerd moeten worden door middel van training.

Dell en Computable gaan via een speciale kennissessie via Twitter onderzoeken hoe Nederlandse ict’ers en organisaties omgaan met het opstellen, uitvoeren en naleven van securitybeleid. Zij roepen lezers van Computable op om op vrijdag 16 januari 2015 deel te nemen aan deze sessie en om vragen in te dienen over het onderwerp ‘security awareness’. Vandaag zitten Dell-specialisten Rogier Egberink, Dave Vijzelman en Rene Klomp klaar om alle vragen te beantwoorden. Voor de interactieve kennissessie ‘Dell geeft antwoord’ wordt op Twitter de hashtag #DellGeeftAntwoord gebruikt.

Workshop ‘Better Security, Better Business’

Personen die tijdens de Twitter-week vragen stellen die specifiek gaan over bewustwording binnen security, komen in aanmerking voor een mooie prijs. De beste vraag over security awareness wordt namelijk door Dell beloond met de securityworkshop ‘Better Security, Better Business’.

Deze workshop duurt twee uur waarin gecertificeerde Dell-consultants een scan maken van de securitysituatie in de organisatie van de winnaar. Hierbij wordt op een holistische manier gekeken naar de huidige stand van zaken en worden eventuele verbeterpunten op het gebied van security aangedragen. Hierbij ligt de nadruk niet alleen op technologie maar zeer zeker ook op de businessaspecten.

Kansen en pluspunten

De redactie verzamelt alle reacties en gestelde vragen en ontvangt zoveel mogelijk antwoorden van Dell. Deze worden gebundeld en gebruikt om redactionele artikelen over te schrijven. Hierin komen de securitythema’s aan bod en proberen we kansen in security te benoemen en de pluspunten voor organisaties.

Opstellen Twitter-bericht

Bezoekers van Computable.nl kunnen tijdens de Twitter-week van 12 tot en met 16 januari 2015 vragen stellen aan de specialisten van Dell. Dit gaat dus alleen via Twitter. In een Twitter-bericht wordt de volgende informatie vermeld: #DellGeeftAntwoord <vraag> @DellLuistert. Iedereen kan vragen stellen, Dell reageert in eerste instantie via Twitter terug. Als vervolg kan er met Dell via persoonlijke Twitter-berichten en e-mail contact onderhouden worden.Wanneer iemand dieper op de materie in wil gaan, dan moet Dell op Twitter worden gevolgd (@DellLuistert).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Hebben jullie wel eens gehoord van #8man van Protected Networks? Die een oplossing bied voor dit thema! Meer info @PriantoNL

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-01-16T08:04:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.