Nextlevel ICT stapt in IAM via BioXS

Dit artikel delen:
Handen schudden

De Utrechtse kantoorautomatiseerder Nextlevel ICT heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met de Haagse softwaredistributeur BioXS. Nextlevel ICT biedt klanten voortaan ook een aantal oplossingen aan op het gebied van identity & acces management (iam) en authenticatie. Het betreft de iam-oplossing Centrify, de gestructureerde active directory Stealthbits en de authenticatie-software Authasas. BioXS is een gespecialiseerde distributeur van dit soort software in de Benelux.

Beide partners verwachten een aanzienlijke groei op het gebied van iam-oplossingen en aanverwante producten in de komende jaren. Raymond Lem van Nextlevel ICT stelt: 'Veel bedrijven struikelen nu over iam, zeker met het gecombineerde aanbod van diensten uit de cloud en de it-omgeving van de klant zelf. Tel daarbij op de verschillende apparaten, zoals laptop, smartphone, MacBooks en tablets, al of niet vanuit de medewerker meegebracht, en je hebt een speelveld dat lastig te overzien is.'

Centrify is een iam-oplossing uit het Amerikaanse Californië die als een brugfunctie fungeert tussen de active directory en diverse besturingsystemen. De software stuurt alle systemen door naar de active directory van waaruit één login voor al deze systemen geldt.

Het product van het Amerikaanse Stealthbits vormt de basis voor een gestructureerde en opgeruimde active directory. De tool verzamelt, analyseert en beveiligt data, ook ongestructureerde data.

Authasas, tenslotte, is een bedrijf uit Den Haag dat een oplossing levert die gelijktijdig gebruik maakt van meerdere authenticatie-methoden en technologieën en dat aanvult met krachtige functionaliteiten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-02-05T08:01:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.