Lagarde en Entris gaan samen verder

Dit artikel delen:

Het Puttense Lagarde en Entris uit Ede gaan samen verder. Entris is gespecialiseerd in ict-beheer en treedt toe tot de Lagarde Groep, waar Blankestijn Beveiliging ook al onder valt. Lagarde biedt oplossingen op het gebied van netwerken, telecommunicatie, ict en beveiliging. Het samengaan gaat in per 1 maart 2015. De beide organisaties blijven onder hun eigen naam actief in de markt.

Informatie- en communicatietechnologieën, waaronder spraak en data, worden in toenemende mate geïntegreerd. Inherent daaraan signaleren Lagarde en Entris een toenemende vraag naar totaaloplossingen. De achterliggende jaren werkten Lagarde en Entris daarom intensief samen bij verschillende projecten.

Met ingang van 1 maart zullen beide bedrijven onder de Lagarde Groep vallen. Tot de Lagarde Groep behoort - naast Lagarde en Entris - ook Blankestijn Beveiliging, de huidige zusteronderneming van Lagarde die zich richt op bouwkundige beveiliging. Lagarde telt 65 medewerkers, Entris heef 21 medewerkers in dienst. De bedrijven blijven onder hun eigen naam opereren en bestaande overeenkomsten en contacten met klanten en leveranciers blijven ongewijzigd.

Dagelijkse leiding

De keuze om vanuit de Lagarde Groep samen te gaan werken, is voor de bedrijven van strategisch belang. Door het samengaan kunnen Lagarde en Entris hun klanten een totaaloplossing bieden. Gerrit van Lagen (eigenaar van Lagarde Groep) verwacht dan ook verdere groei te realiseren dankzij de krachtenbundeling tussen Lagarde en Entris. De leiding van Lagarde Groep komt te liggen bij Jan Top (huidige directeur van Lagarde) en Eddy van Dijk (huidige eigenaar van Entris). Top neemt de algemene en operationele leiding op zich, terwijl Van Dijk zich richt op sales en business development.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-02-12T12:37:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.