Start-up Redsocks ontvangt kapitaalinjectie

Dit artikel delen:

De Nederlandse start-up Redsocks ontvangt een kapitaalinjectie van drie miljoen euro. Het securitybedrijf, dat gespecialiseerd is in malware, gebruikt de kapitaalinjectie om de groei te versnellen en internationaal uit te breiden.

Redsocks is in december 2012 opgericht. De start-up is gespecialiseerd in het detecteren en bestrijden van malware binnen de zakelijke markt. Sinds de oprichting heeft de start-up drie investeringsrondes gedaan. Hiermee financierde Redsocks de ontwikkeling van het product en stelden ze technische- en verkoopteams samen. Het afgelopen jaar heeft de Nederlandse securityleverancier diverse overeenkomsten gesloten met distributeurs en resellers in Nederland. Daarnaast zijn de eerste klanten verwelkomd.

Met de vierde kapitaalinjectie van drie miljoen euro wil Redsocks de groei en bedrijfsactiviteiten versnellen. Hierbij wordt gekeken naar de kansen in het buitenland. Het jonge bedrijf verwacht de komende maanden de eerste internationale partnerships en klanten bekend te maken. Ook verwacht Redsocks de indirecte verkoopkanalen in de komende maanden uit te breiden in binnen- en buitenland.

Start-up van het jaar

Dit jaar reikt Computable een tijdens de Computable Awards 2015 voor het eerst een prijs uit voor de beste Nederlandse start-up van het jaar. In totaal hebben 138 start-ups zich aangemeld. De beste twintig jonge bedrijven mochten pitchen voor de vakjury, waarna in totaal tien start-ups zijn genomineerd voor de award. Securityleverancier Redsocks is één van de tien genomineerden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

We hebben een Redsocks voor een paar weken op proef gehad. We vonden het een waardeloos apparaat. Het gaf waarschuwingen zonder details. Dus een client in het netwerk heeft verbinding gehad met een verdachte machine in bijvoorbeeld China. Je weet niet op welke manier en wat er gecommuniceerd is. Dus het is maar gokken of er ook iets onwenselijks gebeurd is. Ook is zo'n beetje heel China en Rusland verdacht. Zelfs een bezoek aan baidu.com of de website van een Turkse bakker geeft al waarschuwingen. Waardeloos dus.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-05-29T16:02:00.000Z Suzanne Martens