Sophos neemt Reflexion Networks over

Dit artikel delen:

De Britse ict-beveiligingsspecialist Sophos heeft het Amerikaanse Reflexion Networks overgenomen, een leverancier van cloudgebaseerde e-mailbeveiliging, archivering, e-mail-encryptie en zakelijke continuïteitsdiensten. De overname stelt Sophos in staat om cloudgebaseerde e-mailbeveiliging toe te voegen aan Sophos Cloud, het webgebaseerde beheerportaal van het bedrijf uit Oxford.

Reflexion Networks biedt een portfolio van cloudgebaseerde (e-mail-)beveiligingsproducten, waaronder het anti-spam en -virussoftwarepakket Reflexion Total Control. Sophos gaat de producten opnemen in zijn Sophos Cloud, een online portaal met tools voor endpoint-beveiliging, mobile device management en beveiliging, serverbeveiliging en 'application whitelisting'.

Reflexion Networks is gehuisvest in Woburn (Massachusetts). Het heeft wereldwijd zo'n zeventienduizend klanten en circa tweeduizend partners. Verkoop gaat 100 procent via het kanaal, net als Sophos.

Whitepaper

Met de alsmaar toenemende hoeveelheid en complexiteit van cybercrime heeft een collaboratieve omgeving in de cloud behoefte aan een nieuw model voor veiligheid. Een model dat content en data centraal stelt en dat omringt met strenge controle voor autorisatie- en identiteitsmanagement en apparaat & app-veiligheid. Dit whitepaper legt dit model van cloudgebaseerde 'content security' uit.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-10T15:29:00.000Z Rik Sanders