Madison Gurkha en SIG combineren expertise

Dit artikel delen:

Madison Gurkha en Software Improvement Group (SIG) gaan samenwerken op het gebied van applicatiebeveiliging. De samenwerking moet leiden tot een integrale aanpak voor de klanten, waarbij de architectuur en broncode van softwaresystemen diepgaand worden geanalyseerd. De samenwerking loopt voor onbepaalde tijd.

Volgens Madison Gurkha en SIG zijn fouten in software vaak verantwoordelijk voor it-beveiligingsincidenten en hacks. Om die reden is volgens hen integrale applicatiebeveiliging nodig. Dit willen de bedrijven bieden door hun expertise te combineren en op die manier de binnenkant van software te inspecteren en de buitenkant van software te testen.

Een woordvoerder van Madison Gurkha legt uit dat sommige problemen enkel worden gevonden door inspectie en andere problemen enkel door testen. ‘Door dit te combineren worden meer problemen gevonden en werk je aan integrale applicatieveiligheid. Door de samenwerking kunnen wij bovendien de technische it-beveiligingsrisico's van een volledig softwareproject in kaart brengen. Dus inclusief de betrokken it-infrastructuur.’

De samenwerking tussen Madison Gurkha en SIG is niet exclusief. De invulling van de samenwerking wordt per project afgestemd op basis van bestaande standaardafspraken die tussen beide partijen zijn gemaakt. De woordvoerder geeft aan dat de samenwerking zich voortzet zolang het voor de opdrachtgevers meerwaarde blijft bieden. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

"Volgens Madison Gurkha en SIG zijn fouten in software vaak verantwoordelijk voor it-beveiligingsincidenten en hacks."

Doet u een deur open, trap ik hem even vol in.

Gelukkig is er hoop voor de klanten, in de vorm van een "integrale aanpak". Nu ook nog een hefboomeffect voor de synergie en via meerwaarde win-win situaties creëren.

Maar even eerlijk doen: ik gun Madison Ghurka en SIG een prettige samenwerking en veel commercieel succes, want beveiliging, zo konden we in een nabij verleden al op de site lezen, is toch dweilen met de kraan open. Dus, ahoy! En behouden vaart!

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij SIG

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-07-01T09:32:00.000Z Birgit Bunt
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.