Unisys lanceert nieuwe reeks Stealth-oplossingen

Dit artikel delen:

Unisys Corporation introduceert een reeks nieuwe beveiligingsproducten en -oplossingen gebaseerd op Unisys Stealth. De nieuwe security releases zijn aangekondigd tijdens de jaarlijkse Americas Analyst and Advisor Summit in Dallas.

Unisys Stealth biedt ‘identity-based’ micro-segmentatie om data te beschermen door de client-toestellen onzichtbaar te maken voor onbevoegden. De nieuwe Stealth-producten zijn software-gebaseerd en kunnen geïntegreerd worden in het bestaande ecosysteem van een organisatie met clients, servers, clouds, industriële stuursystemen, internet of things-oplossingen, mobiele toestellen, klanten en zelfs met supply chain partners.

De nieuwe release is gebaseerd op een softwareontwerp dat de operationele kosten vermijdt die gepaard gaan met het toevoegen van hardware en de implementatietijd tot de helft herleidt. Door het gebruik van de wereldwijde Internet Protocol Security (IPSec) standaarden moet deze laatste versie van de software eenvoudiger te configureren en integreren zijn en heeft deze een verbeterde interface voor het configureren, monitoren en beheren van de Stealth-omgeving.

Productupdates en nieuwe releases

Unisys heeft de volgende productupdates en nieuwe releases tijdens de jaarlijkse Americas Analyst and Advisor Summit in Dallas geïntroduceerd:

Stealth Core: Beveiligt data met behulp van micro-segmentatie en cryptografie om het zicht van een gebruiker – of potentiële belager – op bedrijfsgegevens en -diensten te beperken tot slechts een klein segment van de onderneming.

Stealth Mobile: Maakt een geverifieerde en beveiligde toegang mogelijk tot het applicatie-gedeelte van het datacenter vanaf mobiele toestellen door het gebruik van ‘application wrapping’ software die data over het internet helemaal versleutelt vanaf de mobiele toepassing.

Stealth Cloud: Biedt hetzelfde niveau van bescherming aan ondernemingen die de kostenbesparende voordelen van de public cloud willen benutten, maar tot dusver de stap niet durfden zetten uit bezorgdheid om de beveiliging.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-09-23T11:27:00.000Z Annemiek Sprado


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.