Madison Gurkha organiseert hacking-workshop

Dit artikel delen:
Hacking

Beveiligingsbedrijf Madison Gurkha organiseert de hacking-workshop ‘From XSS to Domain Admin’. De workshop is bedoeld voor mensen die wel enige, maar geen diepgaande kennis, hebben over de meest voorkomende it-beveiligingsrisico’s. Tijdens de workshop wordt mensen geleerd hoe (ethische) hackers denken, doordat men zelf aan de slag gaan om te zien hoe een geavanceerde aanval kan worden uitgevoerd.

De Madison Gurkha-workshop vindt plaats op 8 oktober. Deelnemers gaan onder begeleiding van ervaren security consultants aan de slag om te zien hoe een geavanceerde aanval kan worden uitgevoerd. Dit moet de deelnemers leren hoe een (ethische) hacker denkt. Op deze manier kunnen mensen volgens Madison Gurkha inzien hoe een hacker misbruik kan maken van kwetsbaarheden en dus hoe dit gevaar beter kan worden ingeschat en hoe men zich hiertegen kan wapenen.

Om deel te nemen aan de workshop is het volgens het beveiligingsbedrijf handig, maar niet noodzakelijk, enige kennis te hebben van de meest voorkomende it-beveiligingsrisico's, waaronder Cross Site Scripting (XSS). Deelnemers hebben echter geen diepgaande it-beveiligingskennis nodig. Na inschrijving ontvangen deelnemers de nodige instructies per mail om succesvol deel te kunnen nemen aan de workshop.

Meedoen aan de workshop

De kosten voor deelname bedragen honderd euro inclusief documentatie en catering. De workshop wordt op 8 oktober 2015 tweemaal aangeboden. U kunt kiezen voor de ochtendsessie van 09.00 uur tot 12.00 uur of de middagsessie van 13.00 uur tot 16.00 uur. Er is per workshop plek voor maximaal vijftien deelnemers. Hierdoor is er voldoende ruimte voor begeleiding en het stellen van vragen. Inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding waarbij geldt: vol is vol.

Deelnemers schrijven zich hier voor de hacking-workshop ‘From XXS to Domain Admin’ in. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-09-25T10:15:00.000Z Birgit Bunt
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.