F5 Networks opent Europees beveiligingscentrum

Dit artikel delen:
F5 opent Security Operations Center in Warschau

De Amerikaanse beveiligingsleverancier F5 Networks opent een Security Operations Center (SOC) in Warschau, in Polen. Eerder dit jaar opende F5 zijn eerste SOC in Seatle, in Amerika. Met het tweede beveiligingscentrum wil de beveiligingsleverancier de EMEA-regio voorzien van real-time monitoring op wereldwijde en meerlaagse internetbedreigingen. Het SOC is onderdeel van F5’s nieuwe Technical Center.

In Warschau opent F5 Networks een nieuw Technical Center. Een onderdeel hiervan is het Security Operations Center. In het SOC werkt een team van security-experts en -analisten. Zij onderzoeken nieuwe internetdreigingen, verzamelen informatie over malware, zero-day- en phishing-aanvallen en helpen bij het opstellen van tegenmaatregelen. Als eerst gaat de SOC in Polen de WebSafe-dienst leveren, een anti-fraude dienst. Dit wordt gevolgd door DDoS-bescherming voor grotere aanvallen.

Technical centers

Het nieuwe Technical Center in Warschau bestaat uit een services-afdeling en een product development-afdeling. Deze laatst genoemde afdeling ondersteunt de bestaande EMEA-teams en moet de capaciteit vergroten voor ontwikkeling van nieuwe diensten en producten. F5 beschikt in totaal over elf Technical Centers. In Londen, San José, New York en Seattle staan International Technology Centers (ITC), die een internationalere en bredere focus hebben. De combinatie van meerdere Technical Centers moet een betere tijdzone-dekking en snellere klantenservice en disaster recovery leveren. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-09-29T11:06:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.