Maak kans op Masterclass Security Motiv

Dit artikel delen:
Motiv IJsselstein

Motiv stelt kaarten beschikbaar voor tien Computable-lezers voor zijn Masterclass Security op maandag 2 november. Het evenement vindt plaats in het Motiv-kantoor in IJsselstein en heeft als thema ‘Ready for a future in security'. Motiv’s specialisten gaan samen met de deelnemers op een interactieve manier met informatiebeveiliging aan de slag door deze te belichten vanuit het verleden, heden en de toekomst.

Motiv organiseert op maandag 2 november een seminar over security: 'Masterclass Security'. Tijdens deze avond belichten Motiv-specialisten het security-verhaal vanuit het verleden, heden en de toekomst. Zo zal worden toegelicht met welke security-uitdagingen specialisten vandaag de dag bij opdrachtgevers te maken krijgen. Onder andere komt aan bod welke verwachtingen organisaties van ict-beveiligingsspecialisten hebben en hoe opdrachten eruit zien. 'Maar ook gaan we met een interactief programma naar de toekomst kijken. Daarbij zullen we deelnemers stimuleren om actief mee te denken over de toekomst van ict-beveiliging.' vertelt Purdey Holleman van Motiv.

'Aan het begin van de avond geven onze experts een lezing over security', aldus Holleman. 'Daarna begint het interactieve deel. De avond wordt afgesloten met een meet&greet, waarbij we ervoor zorgen dat er genoeg Motiv-specialisten aanwezig zijn om vragen van de deelnemers te beantwoorden.'

Het evenement vindt plaats op 2 november 2015 van 19:00 uur tot 23:00 uur in het kantoor van Motiv in IJsselstein.

Winactie

De masterclass is met name bedoeld voor deelnemers aan het IT Talent College, maar Computable-lezers met affiniteit met security en interesse in deze masterclass kunnen ook deelnemen. Zij kunnen een korte motivatie opsturen naar masterclass@motiv.nl. Motiv beoordeelt alle motivaties en de tien meest opvallende krijgen een kaart voor het evenement.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-10-02T14:00:00.000Z Birgit Bunt


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.