Computest neemt Pine Digital Security over

Dit artikel delen:
Overname

Computest, specialist in prestatietesten en geautomatiseerd functioneel testen, neemt Pine Digital Security over uit Den Haag. De expertise en dienstverlening van Pine, waar 35 man werken, op het gebied van ict-beveiliging en testen betekent een strategische versterking van het portfolio van Computest. In totaal telt het bedrijf uit Zoetermeer nu negentig medewerkers.

'Security testing is een interessante en aantrekkelijke markt. We waren op zoek naar een manier om onze dienstverlening met deze discipline uit te breiden', zegt Hartger Ruijs, algemeen directeur van Computest. 'We werkten al langere tijd samen met Pine Digital Security. Pine had groeiambities en zou daarvoor stappen moeten maken die wij als organisatie al hadden gezet: een logisch moment om in gesprek te gaan met de aandeelhouders van Pine en te verkennen of we voor het realiseren van die groei onze krachten konden bundelen.'

Hartger Ruijs richtte Computest in 2005 op en blijft ook na de overname het bedrijf leiden. Janine Duijker, algemeen directeur van Pine Digital Security, vertrekt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-11-04T08:42:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.