Box presenteert nieuwe tool encryptiebeheer

Dit artikel delen:

Box, de Amerikaanse leverancier van software voor contentmanagent en collaboration in de cloud, lanceert een nieuwe beheeroplossing voor beveiliging: KeySafe. Hiermee kunnen klanten hun encryptiemogelijkheden voor databeveiliging in de cloud makkelijker beheren ten opzichte van de bestaande encryptiebeheeroplossing van Box. De oplossing maakt gebruik van Amazon Web Services.

Box introduceerde een jaar geleden de 'Enterprise Key Management'-module, gebruikmakend van Amazon Web Services en een speciale hardware-opslagmodule storage module', om sleutels te beveiligen waarmee gevoelige data worden versleuteld. Nu, een jaar later, komt Box met een nieuwe oplossing die is geïntegreerd met AWS Key Management Service zodat klanten de controle hebben over hun encryptiesleutels via een eenvoudige, op software gebaseerde technologie die geen speciale hardware-opslagmodule nodig heeft.

Volgens het bedrijf biedt de nieuwe tool klanten onafhankelijke controle over encryptiesleutels zonder dat dit ten koste gaat van het gebruiksgemak en de kracht van de samenwerkingsfuncties van Box.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-10T11:55:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.