Brunel richt afdeling Information Security in

Dit artikel delen:

Informatiebeveiliging voert in het bedrijfsleven en ook bij ict-ondernemingen op dit moment de boventoon. Om meer duiding aan dit ict-aspect te geven heeft Brunel Nederland een speciale tak binnen de onderneming opgezet, de afdeling Information Security.

Brunel Nederland start met de afdeling Information Security. Dit team van professionals gaat zich volledig toeleggen op onafhankelijk advies en training over en de implementatie van informatiebeveiliging.

In 2015 heeft Brunel Nederland al besloten om een afdeling Information Security in het leven te roepen. Met een pool van ruim zevenhonderd ict'ers heeft de it-dienstverlener de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan en acht men nu de tijd rijp om deze kennis te gelden te maken. Met het operationaliseren van de afdeling Information Security ontsluit Brunel Nederland deze kennis voor organisaties die behoefte hebben aan onafhankelijk advies over informatiebeveiliging.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-01T09:10:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.