Korting Black Hat Sessions voor Computable-lezers

Dit artikel delen:
Korting

Computable-lezers krijgen korting wanneer zij een toegangskaart voor de Black Hat Sessions aanschaffen. Dit evenement, gericht op security, staat deze veertiende editie in het teken van Mobile (In)Security.

Het thema van de aankomende veertiende editie van de Black Hat Sessions is Mobile (In)Security. Hiermee wil Madison Gurkha, de organisator van het security-congres, dieper ingaan op de keerzijde van het gemak van byod. Een onderwerp wat Computable-expert Ben Brücker onlangs ook aanstipte.

Verschillende sprekers geven uitleg over de risico’s en kansen op het gebied van mobiele technologie. Zo opent Aral Balkan, oprichter van Ind.ie, het congres met zijn keynote. Daarna zullen sprekers vanuit de Vrije Universiteit van Amsterdam, ITSX en Louwers IP|Technology Advocaten meer informatie vanuit hun perspectief geven. Het volledige programma staat op de website van de Black Hat Sessions.

Korting voor lezers

Het congres vindt plaats op 23 juni in de ReeHorst in Ede. Speciaal voor lezers van Computable.nl geldt een korting van 10 procent op de toegangsprijs. Wanneer je gebruik maakt van het online inschrijfformulier kun je de kortingscode vvSAb7bd opgeven en wordt de korting direct verrekend. Tot en met 23 april geldt bovendien 10 procent vroegboekkorting. Zo betaal je maar 212 euro in plaats van 265 euro.

Vorig jaar

Vorig jaar was het thema van het evenement ‘Hoe veilig is (IT in) Nederland?’ en sprak onder andere Eric Luiijf van TNO. Hij noemde dat het bij cybersecurity dweilen is met de kraan open.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-30T08:45:00.000Z Birgit Bunt
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.