PQR en SecureLink starten samenwerking

Dit artikel delen:

Ict-dienstverlener PQR en beveiligings- en netwerkintegrator SecureLink hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. PQR gaat de expertise van SecureLink inzetten bij ict-beveiligingsvraagstukken van klanten, terwijl SecureLink op zijn beurt de kennis van PQR inzet bij klanten die advies willen over datacenter-, werkplek- en cloudoplossingen.

PQR meldt steeds vaker vragen van klanten te krijgen over hoe om te gaan met cybercriminaliteit. Om hier in de praktijk invulling aan te geven zocht het bedrijf uit De Meern naar een partner. Die heeft het gevonden in het Belgisch/Nederlandse SecureLink.

Voor SecureLink, dat in Nederland vanuit Sliedrecht opereert, biedt de samenwerking de mogelijkheid om zijn klanten proactief te adviseren over datacenter-, werkplek- en cloudoplossingen. ‘Door de samenwerking met PQR kunnen wij klanten beter ondersteunen bij de vraagstukken die leven’, aldus Jos Schimmel, verkoopdirecteur SecureLink.

Seminar

In het kader van de samenwerking organiseren PQR, SecureLink en VMware op 31 mei een seminar over het software defined datacenter.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-17T11:58:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.