Richard Franken is nieuwe directeur HSD

Dit artikel delen:

Richard Franken

Op voordracht van het dagelijks bestuur van Stichting The Hague Security Delta (HSD) is Richard Franken aangesteld als de nieuwe algemeen directeur van HSD. Hij volgt hiermee Ida Haisma op die een andere betrekking heeft gevonden in de directie van farmaciebedrijf Nefarma. Franken start per 1 juli 2016. Hij is vanaf het eerste uur betrokken geweest bij de oprichting van HSD.

Doel van The Hague Security Delta is het vergroten van de (digitale) veiligheid, de internationale concurrentiepositie van Nederland op dit vlak te versterken en meer banen te creëren. De stichting is gevestigd op de HSD Campus, het nationaal innovatiecentrum voor veiligheid in Den Haag.

Richard Franken is zijn carrière binnen het veiligheidsdomein begonnen bij het Korps Rijkspolitie, bekleedde daar diverse functies en is van daaruit in 1989 overgestapt naar de particuliere beveiligingssector. De laatste jaren is Franken werkzaam geweest in een gecombineerde functie van commercieel directeur van bewakingsbedrijf Trigion en algemeen directeur van Hoffmann Bedrijfsrecherche, een bedrijf dat ook is gespecialiseerd in digitale opsporingsdiensten.

Begin dit jaar kreeg HSD ook al een nieuwe voorzitter: Wim Kuijken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Gefeliciteerd Richard. :O)

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-24T07:02:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.