F5 Networks is op zoek naar een koper

Dit artikel delen:

Leverancier van netwerk- en beveiligingsoplossingen F5 Networks heeft investeringsbank Goldman Sachs ingeschakeld om partijen te polsen die het bedrijf willen overnemen. Dat meldt het internationale persbureau Reuters op basis van bronnen die bij die zaak betrokken zijn. Het is niet bekend welke bedrijven interesse zouden hebben in F5.

F5 zal op basis van de mogelijke interesse van partijen in de markt bepalen of het ingaat om het aanbod van mogelijke kopers. F5 kondigde onlangs een serie nieuwe producten aan en ziet in de markt voor netwerk- en securityproducten en -diensten de concurrentie toenemen.

Het is al een tijdje onrustig in de top van het bedrijf. Eind 2015 moest ceo Manny Rivelo na zes maanden het veld ruimen. Hij werd vervangen door oud-ceo John McAdam die tijdelijk terugkeerde van pensioen tot er een definitieve vervanger zou zijn gevonden. Onlangs maakte McAdam bekend dat hij voorlopig aan zal blijven als ceo.

Transformatie

F5 Networks dat dit jaar twintig jaar bestaat, meldde eind mei 2016 tijdens een groot congres in Wenen dat het transformeert van specialist in het beheer van netwerkwerkverkeer en het monitoren van applicaties naar een aanbieder van een breed scala aan clouddiensten voor beveiliging en beheer van dataverkeer en applicaties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-10T09:23:00.000Z Pim van der Beek